Beoordelingen van Italiana Enschede

Recente recensies

4.0
Ronnie Vos
22 februari 2024
Ronnie Vos
3 februari 2024
Samer
1 februari 2024
Marcia⁸
1 februari 2024

Duidelijke notitie erbij gezet dat er geen olijven op de pizza moesten, pepers aan 1 kant en gesneden. Helaas is dit niet gelezen. Smaak was verder prima

Raby
31 januari 2024

Lekker eten

Ronnie vos
23 januari 2024

Heerlijk en betaalbaar gegeten!

Vd wal
21 januari 2024

Het eten was zoals gewoonlijk prima, helaas nu voor de 2de keer achter elkaar problemen met de bezorging. Er waren verkeerde pizza’s geleverd waardoor we moesten wachten tot de goede kwamen waardoor je al met al 1,5 uur moet wachten tot je kan eten dat is jammer. De vorige keer was de helft van de bestelling vergeten te maken werd er gemeld bij bezorging waardoor de helft kon eten en de andere helft moest wachten tot het was gemaakt en bezorgd. Voor de rest altijd prima service en goed eten.

Angélique
14 januari 2024

We bestelden een Italiana Hamburger menu.. zeker een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leo
14 januari 2024

Netjes op tijd, alles goed warm en heerlijk!

Dennis Velders
13 januari 2024
Dario verbeek
13 januari 2024

Altijd super lekker, we bestellen heel vaak. Verse pizza's, lekkere pasta's

Gewoon Bookel
8 januari 2024

Heerlijke pizza kip döner gehad .. top

Mignon Bartelds
8 januari 2024
Ilse
29 december 2023

Wij bestellen hier redelijk vaak omdat het eten altijd heel goed is. Vriendelijke bezorging en eten is altijd nog heet als het bezorgd wordt.

Fawzi
28 december 2023

Tasty food and good service :)

Pieter
26 december 2023

Super heeeerrijk

Patricia
23 december 2023

Perfect zoals altijd. Maar als het kon nog even een extra ster. Tegen 4 uur al besteld voor half 6 en het werd ook netjes rond half 6 bezorgd. En dat op zo'n drukke dag als 23 december. Echt mijn complimenten. Fijne feestdagen!!!!!!!!

Saskia
21 december 2023

Het eten was zoals altijd lekker. Alleen was het bij aankomst koud. Terwijl ik in dezelfde straat woon.....

Soares
1 december 2023

👌🏽

Soares
1 december 2023

Heerlijk gegeten!

Will
30 november 2023

Heerlijke Pasta Pollo gehad. Aan kip geen gebrek. Bestelling was super snel. En het eten was ook goed warm. Aanrader

Alexa Papadopoulou
25 november 2023

Pizza funghi heerlijk Egg burger heerlijk Kip filet heerlijk Zeker een aanrader!!!

Caro
24 november 2023

Normaal is het altijd perfect. Vandaag kreeg ik een koude pizza helaas. De bezorger verontschuldigde zich nog wel voor de vertraging. Ik had eerlijk gezegd liever een warme pizza gehad

Fedor
18 november 2023

Slap, koud en veel te zout. Tasje waar alles in zat (behalve de pizza) was doorweekt. Vaker hier besteld, maar dit was echt heel slecht.

Jermaine
17 november 2023
Cana
13 november 2023

Snel bezorgd netjes afgeleverd!! En super lekker

jan priekaar
12 november 2023

Hoi was lekker maar volgende keer de patat liefer in een zakje was heel slap.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

han
12 november 2023
Dennis A
11 november 2023

Lekkere pizza,zoef zoef snel bezorgd.Prijs kwaliteit dik in orde.

Danny
10 november 2023

De pizza was erg lekker en goed op smaak. Ondanks dat de bezorger er snel was, was de pizza helaas wel echt koud.

Ilse
8 november 2023

Eten is op tijd geleverd en nog heet bij aankomst. Kwaliteit van het eten is altijd goed!

Schurink
30 oktober 2023

Heerlijk gegeten! Aanrader

Melanie Janssen
27 oktober 2023

Alles was heerlijk. Had een grote bestelling die mooi op tijd bezorgd werd en alles was ook nog goed warm. Top geregeld!

Kayleigh
25 oktober 2023

Ze waren 20 minuten later dan aangegeven en het brood was helaas te ver doorgebakken en verbrand.

Suzan Dalati
25 oktober 2023
Dennis
20 oktober 2023
Marcel Boerakker
8 oktober 2023

We zijn overgestapt van Pizzeria Mamma Mia naar Pizzeria Italiana. De eerste pizza’s en pasta waren heerlijk, echt perfect. Maar ook waren de gerechten heet! Dus geen lauwe gerechten omdat men heel Enschede moesten doorrijden en wij aan het eind van deze rit zitten. Dus ik WAS erg tevreden. Maar de laatste bezorging was VEEL te laat en daardoor was het gerecht lauw! !! GROTE TELEURSTELLING !!

Robert
1 oktober 2023

Was lekker, op tijd, en niet te duur

Diane
29 september 2023

Was super lekker

Joop
27 september 2023

Prima en vooral lekker eten De bezorging was ook Prima

Raby
24 september 2023

Lekker pizza's

Noah
23 september 2023

Echt goede pizza, en snel bezorgd

Uday
13 september 2023
Chemyra
25 augustus 2023

Altijd goed gevulde zie je niet overal heerlijk is daar altijd

Kurby
21 augustus 2023

Heerlijke pizza's Maar de pasta pollo is echt heeeel erg lekker

Riëlle
21 augustus 2023

Helaas de aardappels vergeten bij de spareribs. Na bezorging niet meer bereikbaar om te corrigeren. Rest van het eten was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 augustus 2023

Het eten was lekker. Alleen de blikjes Cola, daar zit een erg rare smaak aan geen Coca-Cola smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hidde
19 augustus 2023

Goed eten en goede service.

Anoniem
15 augustus 2023

Wij zijn fan van Italiana! Als we pizza's willen bestellen, doen we het altijd hier en we raden het ook onze vrienden aan :-)!

Paul
11 augustus 2023

Eten was super lekker

S vieregge
10 augustus 2023

Altijd snelle levering en het eten is altijd lekker!!

Conny
9 augustus 2023

Het eten is erg lekker, word snel en warm bezorgd.

Thea Nijenbrink
19 juli 2023

Compliment, het was weer heerlijk.

Thea Nijenbrink
11 juli 2023

Net zoals de vorige keren was het weer heel lekker. Het is altijd goed.

W.I
9 juli 2023

Altijd vriendelijk, en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
9 juli 2023

Jammer dat snitzels rood waren van binnen normaal zijn ze altijd goed helaas dit keer niet

Joop
4 juli 2023

Erg lekker eten En warm geleverd Nette bezorger

Dario verbeek
3 juli 2023

Smaak goed, lekker warm. Bezorging komt mooi optijd. Een woord top zaak !

Gerhard
29 juni 2023

Jammer was niet warm, eerde koud.

KCL
17 juni 2023

Lekker zoals gewoonlijk!

Sanne
12 juni 2023

Alleen knoflook en drinken vergeten en zonder knoflook is de pizzaa 80% minder lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
9 juni 2023

Altijd lekkere pizza's en netjes optijd

Pizzaverslaving
6 juni 2023

De lekkerste Pizza en snelle bezorging!

John
2 juni 2023
René
1 juni 2023

Bestellen regelmatig bij Italiana en altijd zeer tevreden. Goede Kapsalon en vriendelijke bezorgers.

Jan priekaar
28 mei 2023

Het was lekker bestel zekers weer .maar wat betekent mixgrill 2 wat voor vlees zit daarbij.gr jan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ludwig
28 mei 2023
A. Pieters
21 mei 2023

De vorige keren was de Carbonara prima. Deze keer was de smaak van de saus goed, maar er was teveel ham in de saus. De stukjes ham en ui waren te groot gesneden. Daardoor vond ik t gerecht minder lekker in vergelijking met de vorige keer.

Dik van Dijk
20 mei 2023

Spareribs waren goed Pitza was verbrand ...

Steffanie
14 mei 2023

Bestel vaak bij jullie maar dit keer was het iets anders als normaal jammer dat er roomkaas op de pizza zat in plaats schimmelkaas dit had wel even gemeld mogen worden veder was alles na wens

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tennisclub Ludica
13 mei 2023

Prima kwaliteit voor prijs. Echter, er zijn 2 pizza's verkeerd bezorgd. Als in, het aantal pizza's klopte wel maar de soort pizza's niet, dat was teleurstellend.

Youri
11 mei 2023

Prima pizza en snel geleverd (en dus lekker warm). Ook zijn ze vrij groot en betaalbaar. De kwaliteit is wat mij betreft een stuk beter dan de reviews doen blijken op het internet. Eén van mijn favoriete snelle bestel horeca gelegenheden van Enschede.

Mourad
9 mei 2023
shamie
9 mei 2023

4 sterren omdat er altijd reden moet zijn tot verbetering en vernieuwing......Eten en service gewoon heel goed en zeker de moeite waard mensen .

Lizzy
4 mei 2023

Zoals altijd goed!

Jochem
3 mei 2023

Eten was wel goed. De bezorging duurde bijna anderhalf uur, niet even een belletje of excuses aan de deur. Had ook pas om 19:50 besteld dus ook nog nieteens in de drukte, echt ongelooflijk

Soares
2 mei 2023
trudy mondria
30 april 2023

het heeft lekker gesmaakt

Jordy
26 april 2023

Top, alles compleet

Jordy
24 april 2023

Extra bestelde ui zat er deze keer niet op, verder top

Dennis
24 april 2023
Nijenhuis
23 april 2023

Bezorging was prima op de afgesproken tijd. De pizza was echter alles behalve lekker helaas. De vorige bestelling was ook al tegen gevallen na de eerste keer een hele goede ervaring op te hebben gedaan. De pizza was aangebrand, de bodem was hierdoor veel te hard. De kip was aangebrand en heel taai. Kortom, niet lekker en na 2 keer het flink te zijn tegen gevallen is de vraag of ik hier nog snel weer zou bestellen. Jammer want de eerste keer was heel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kurby
23 april 2023

Het was heerlijk zo als gewoonlijk alleen hebben wij geen blikjes drinken er bij gekregen terwijl er op de startpagina staat dat je een blikje drinken krijgt bij elke gerecht

Dik
22 april 2023

Snel levering

Brenda
22 april 2023

Op vrijdagavond 3 pizza's en stokbrood met kruidenboter besteld. Was allemaal heerlijk ! Bezorging duurde wel lang (1.5 uur) vanwege drukte de goedkope pizza's van 7.99 inclusief drinken maakte dat wachten wel goed ! Stokbrood vond ik te prijzig, waren gewoon stukjes pizzadeeg met een te klein bakje kruidenboter. Maar al met al tevreden en zou er zeker vaker bestellen

brian
21 april 2023

onderkant van de pizza helemaal verbrand, behalve de korst

Ruud
20 april 2023
Wilmink
18 april 2023

Niet de kwaliteit die we gewend zijn helaas. 3 Pizza's besteld. Pizza's waren hard en te lang gebakken. De extra kaas die extra besteld had als topping zat er volgens mij ook niet op. Niet best... dit hadden jullie kunnen zien.

Johannes
14 april 2023

Goed eten. Slechte bezorging. Voor de 2e keer op rij de gehele bestelling onder de whiskeysaus. Zorg voor beter sluitende bakjes of laat de bezorgers normaal omgaan met de bestelling.

Gerhard
13 april 2023

Ruim 10 minuten te laat, maar wel lekker.

Dirk
12 april 2023
Anoniem
9 april 2023

Snelle bezorging, shoarma was aangebrand

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annemarie
9 april 2023

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd, en het smaakte voortreffelijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Dik
9 april 2023
Jordy
9 april 2023

Het eten was er sneller dan de lange verwachte bezorgtijd. Prima porties en gratis drinken.

Jordy
6 april 2023

Eten was lekker, alleen beide sauzen en 1 salade vergeten. Kan gebeuren, eerder wel altijd alles compleet

john
4 april 2023
Marjolein
30 maart 2023

Perfect. Snel bezorgd en goede kwaliteit.

Joost
25 maart 2023
Jordy
20 maart 2023