Avaliações de Italiana Enschede

Avaliações recentes

4.0
Ronnie Vos
22 fevereiro 2024
Ronnie Vos
3 fevereiro 2024
Samer
1 fevereiro 2024
Marcia⁸
1 fevereiro 2024

Duidelijke notitie erbij gezet dat er geen olijven op de pizza moesten, pepers aan 1 kant en gesneden. Helaas is dit niet gelezen. Smaak was verder prima

Raby
31 janeiro 2024

Lekker eten

Ronnie vos
23 janeiro 2024

Heerlijk en betaalbaar gegeten!

Vd wal
21 janeiro 2024

Het eten was zoals gewoonlijk prima, helaas nu voor de 2de keer achter elkaar problemen met de bezorging. Er waren verkeerde pizza’s geleverd waardoor we moesten wachten tot de goede kwamen waardoor je al met al 1,5 uur moet wachten tot je kan eten dat is jammer. De vorige keer was de helft van de bestelling vergeten te maken werd er gemeld bij bezorging waardoor de helft kon eten en de andere helft moest wachten tot het was gemaakt en bezorgd. Voor de rest altijd prima service en goed eten.

Angélique
14 janeiro 2024

We bestelden een Italiana Hamburger menu.. zeker een aanrader

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Leo
14 janeiro 2024

Netjes op tijd, alles goed warm en heerlijk!

Dennis Velders
13 janeiro 2024
Dario verbeek
13 janeiro 2024

Altijd super lekker, we bestellen heel vaak. Verse pizza's, lekkere pasta's

Gewoon Bookel
8 janeiro 2024

Heerlijke pizza kip döner gehad .. top

Mignon Bartelds
8 janeiro 2024
Ilse
29 dezembro 2023

Wij bestellen hier redelijk vaak omdat het eten altijd heel goed is. Vriendelijke bezorging en eten is altijd nog heet als het bezorgd wordt.

Fawzi
28 dezembro 2023

Tasty food and good service :)

Pieter
26 dezembro 2023

Super heeeerrijk

Patricia
23 dezembro 2023

Perfect zoals altijd. Maar als het kon nog even een extra ster. Tegen 4 uur al besteld voor half 6 en het werd ook netjes rond half 6 bezorgd. En dat op zo'n drukke dag als 23 december. Echt mijn complimenten. Fijne feestdagen!!!!!!!!

Saskia
21 dezembro 2023

Het eten was zoals altijd lekker. Alleen was het bij aankomst koud. Terwijl ik in dezelfde straat woon.....

Soares
1 dezembro 2023

👌🏽

Soares
1 dezembro 2023

Heerlijk gegeten!

Will
30 novembro 2023

Heerlijke Pasta Pollo gehad. Aan kip geen gebrek. Bestelling was super snel. En het eten was ook goed warm. Aanrader

Alexa Papadopoulou
25 novembro 2023

Pizza funghi heerlijk Egg burger heerlijk Kip filet heerlijk Zeker een aanrader!!!

Caro
24 novembro 2023

Normaal is het altijd perfect. Vandaag kreeg ik een koude pizza helaas. De bezorger verontschuldigde zich nog wel voor de vertraging. Ik had eerlijk gezegd liever een warme pizza gehad

Fedor
18 novembro 2023

Slap, koud en veel te zout. Tasje waar alles in zat (behalve de pizza) was doorweekt. Vaker hier besteld, maar dit was echt heel slecht.

Jermaine
17 novembro 2023
Cana
13 novembro 2023

Snel bezorgd netjes afgeleverd!! En super lekker

jan priekaar
12 novembro 2023

Hoi was lekker maar volgende keer de patat liefer in een zakje was heel slap.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

han
12 novembro 2023
Dennis A
11 novembro 2023

Lekkere pizza,zoef zoef snel bezorgd.Prijs kwaliteit dik in orde.

Danny
10 novembro 2023

De pizza was erg lekker en goed op smaak. Ondanks dat de bezorger er snel was, was de pizza helaas wel echt koud.

Ilse
8 novembro 2023

Eten is op tijd geleverd en nog heet bij aankomst. Kwaliteit van het eten is altijd goed!

Schurink
30 outubro 2023

Heerlijk gegeten! Aanrader

Melanie Janssen
27 outubro 2023

Alles was heerlijk. Had een grote bestelling die mooi op tijd bezorgd werd en alles was ook nog goed warm. Top geregeld!

Kayleigh
25 outubro 2023

Ze waren 20 minuten later dan aangegeven en het brood was helaas te ver doorgebakken en verbrand.

Suzan Dalati
25 outubro 2023
Dennis
20 outubro 2023
Marcel Boerakker
8 outubro 2023

We zijn overgestapt van Pizzeria Mamma Mia naar Pizzeria Italiana. De eerste pizza’s en pasta waren heerlijk, echt perfect. Maar ook waren de gerechten heet! Dus geen lauwe gerechten omdat men heel Enschede moesten doorrijden en wij aan het eind van deze rit zitten. Dus ik WAS erg tevreden. Maar de laatste bezorging was VEEL te laat en daardoor was het gerecht lauw! !! GROTE TELEURSTELLING !!

Robert
1 outubro 2023

Was lekker, op tijd, en niet te duur

Diane
29 setembro 2023

Was super lekker

Joop
27 setembro 2023

Prima en vooral lekker eten De bezorging was ook Prima

Raby
24 setembro 2023

Lekker pizza's

Noah
23 setembro 2023

Echt goede pizza, en snel bezorgd

Uday
13 setembro 2023
Chemyra
25 agosto 2023

Altijd goed gevulde zie je niet overal heerlijk is daar altijd

Kurby
21 agosto 2023

Heerlijke pizza's Maar de pasta pollo is echt heeeel erg lekker

Riëlle
21 agosto 2023

Helaas de aardappels vergeten bij de spareribs. Na bezorging niet meer bereikbaar om te corrigeren. Rest van het eten was goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anoniem
20 agosto 2023

Het eten was lekker. Alleen de blikjes Cola, daar zit een erg rare smaak aan geen Coca-Cola smaak.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hidde
19 agosto 2023

Goed eten en goede service.

Anoniem
15 agosto 2023

Wij zijn fan van Italiana! Als we pizza's willen bestellen, doen we het altijd hier en we raden het ook onze vrienden aan :-)!

Paul
11 agosto 2023

Eten was super lekker

S vieregge
10 agosto 2023

Altijd snelle levering en het eten is altijd lekker!!

Conny
9 agosto 2023

Het eten is erg lekker, word snel en warm bezorgd.

Thea Nijenbrink
19 julho 2023

Compliment, het was weer heerlijk.

Thea Nijenbrink
11 julho 2023

Net zoals de vorige keren was het weer heel lekker. Het is altijd goed.

W.I
9 julho 2023

Altijd vriendelijk, en heerlijk eten.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Paul
9 julho 2023

Jammer dat snitzels rood waren van binnen normaal zijn ze altijd goed helaas dit keer niet

Joop
4 julho 2023

Erg lekker eten En warm geleverd Nette bezorger

Dario verbeek
3 julho 2023

Smaak goed, lekker warm. Bezorging komt mooi optijd. Een woord top zaak !

Gerhard
29 junho 2023

Jammer was niet warm, eerde koud.

KCL
17 junho 2023

Lekker zoals gewoonlijk!

Sanne
12 junho 2023

Alleen knoflook en drinken vergeten en zonder knoflook is de pizzaa 80% minder lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Esther
9 junho 2023

Altijd lekkere pizza's en netjes optijd

Pizzaverslaving
6 junho 2023

De lekkerste Pizza en snelle bezorging!

John
2 junho 2023
René
1 junho 2023

Bestellen regelmatig bij Italiana en altijd zeer tevreden. Goede Kapsalon en vriendelijke bezorgers.

Jan priekaar
28 maio 2023

Het was lekker bestel zekers weer .maar wat betekent mixgrill 2 wat voor vlees zit daarbij.gr jan

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ludwig
28 maio 2023
A. Pieters
21 maio 2023

De vorige keren was de Carbonara prima. Deze keer was de smaak van de saus goed, maar er was teveel ham in de saus. De stukjes ham en ui waren te groot gesneden. Daardoor vond ik t gerecht minder lekker in vergelijking met de vorige keer.

Dik van Dijk
20 maio 2023

Spareribs waren goed Pitza was verbrand ...

Steffanie
14 maio 2023

Bestel vaak bij jullie maar dit keer was het iets anders als normaal jammer dat er roomkaas op de pizza zat in plaats schimmelkaas dit had wel even gemeld mogen worden veder was alles na wens

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Tennisclub Ludica
13 maio 2023

Prima kwaliteit voor prijs. Echter, er zijn 2 pizza's verkeerd bezorgd. Als in, het aantal pizza's klopte wel maar de soort pizza's niet, dat was teleurstellend.

Youri
11 maio 2023

Prima pizza en snel geleverd (en dus lekker warm). Ook zijn ze vrij groot en betaalbaar. De kwaliteit is wat mij betreft een stuk beter dan de reviews doen blijken op het internet. Eén van mijn favoriete snelle bestel horeca gelegenheden van Enschede.

Mourad
9 maio 2023
shamie
9 maio 2023

4 sterren omdat er altijd reden moet zijn tot verbetering en vernieuwing......Eten en service gewoon heel goed en zeker de moeite waard mensen .

Lizzy
4 maio 2023

Zoals altijd goed!

Jochem
3 maio 2023

Eten was wel goed. De bezorging duurde bijna anderhalf uur, niet even een belletje of excuses aan de deur. Had ook pas om 19:50 besteld dus ook nog nieteens in de drukte, echt ongelooflijk

Soares
2 maio 2023
trudy mondria
30 abril 2023

het heeft lekker gesmaakt

Jordy
26 abril 2023

Top, alles compleet

Jordy
24 abril 2023

Extra bestelde ui zat er deze keer niet op, verder top

Dennis
24 abril 2023
Nijenhuis
23 abril 2023

Bezorging was prima op de afgesproken tijd. De pizza was echter alles behalve lekker helaas. De vorige bestelling was ook al tegen gevallen na de eerste keer een hele goede ervaring op te hebben gedaan. De pizza was aangebrand, de bodem was hierdoor veel te hard. De kip was aangebrand en heel taai. Kortom, niet lekker en na 2 keer het flink te zijn tegen gevallen is de vraag of ik hier nog snel weer zou bestellen. Jammer want de eerste keer was heel erg lekker!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Kurby
23 abril 2023

Het was heerlijk zo als gewoonlijk alleen hebben wij geen blikjes drinken er bij gekregen terwijl er op de startpagina staat dat je een blikje drinken krijgt bij elke gerecht

Dik
22 abril 2023

Snel levering

Brenda
22 abril 2023

Op vrijdagavond 3 pizza's en stokbrood met kruidenboter besteld. Was allemaal heerlijk ! Bezorging duurde wel lang (1.5 uur) vanwege drukte de goedkope pizza's van 7.99 inclusief drinken maakte dat wachten wel goed ! Stokbrood vond ik te prijzig, waren gewoon stukjes pizzadeeg met een te klein bakje kruidenboter. Maar al met al tevreden en zou er zeker vaker bestellen

brian
21 abril 2023

onderkant van de pizza helemaal verbrand, behalve de korst

Ruud
20 abril 2023
Wilmink
18 abril 2023

Niet de kwaliteit die we gewend zijn helaas. 3 Pizza's besteld. Pizza's waren hard en te lang gebakken. De extra kaas die extra besteld had als topping zat er volgens mij ook niet op. Niet best... dit hadden jullie kunnen zien.

Johannes
14 abril 2023

Goed eten. Slechte bezorging. Voor de 2e keer op rij de gehele bestelling onder de whiskeysaus. Zorg voor beter sluitende bakjes of laat de bezorgers normaal omgaan met de bestelling.

Gerhard
13 abril 2023

Ruim 10 minuten te laat, maar wel lekker.

Dirk
12 abril 2023
Anoniem
9 abril 2023

Snelle bezorging, shoarma was aangebrand

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Annemarie
9 abril 2023

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd, en het smaakte voortreffelijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Dik
9 abril 2023
Jordy
9 abril 2023

Het eten was er sneller dan de lange verwachte bezorgtijd. Prima porties en gratis drinken.

Jordy
6 abril 2023

Eten was lekker, alleen beide sauzen en 1 salade vergeten. Kan gebeuren, eerder wel altijd alles compleet

john
4 abril 2023
Marjolein
30 março 2023

Perfect. Snel bezorgd en goede kwaliteit.

Joost
25 março 2023
Jordy
20 março 2023