Reviews from Italiana Enschede

Recent reviews

4.0
Jordy
2 February 2023
De vries
1 February 2023

Helaas was de schnitzel aangebrand en kon mijn moeder niet eten. Had een diner voor mijn moeder besteld. Helaas dus niet goed bevallen.

monique
30 January 2023

Zoals altijd was het eten weer top. Lekkere pasta's. Goed gevuld, goed warm. Bezorger erg vriendelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wesley
28 January 2023

Heerlijk eten, hier nu twee keer besteld en beide keren was het eten goed warm en op tijd

Maria
28 January 2023

Super lekker, bezorging kan heel soms duren, maar heel lekker eten , pizza's & kapsalon kipfilet :)

Ahmed nourian
28 January 2023

Was niet echt lekker en duurde n uur tot het er kwam

Emre
28 January 2023

Het is gewoon letterlijk niet gekomen 2 uur gewacht voor niks. Slechtste ervaring in het bestellen ooit.

Reaction from Italiana

Beste klant Wij hadden u geprobeerd te bellen maar uw telefoonnummer was niet bereikbaar en alles het goed is staat op onze website dat u geen Schotel kan bestellen na 22:00 dit zijn de reden dat u uw bestelling niet heeft gekregen u kunt met onz contact opnemen zo dat wij uw bestelling kunnen maken of geld terugstorten Met vriendelijke groeten Team Italiana

Fera
27 January 2023

Heerlijke shoarma

M
25 January 2023

Beetje jammer ik bestel Kipfiletschotel maar krijg Kip dönerschotel

Caro
25 January 2023

De pizza's zijn echt ontzettend goed. Jammer dat ze niet in punten gesneden zijn. Ik denk alleen dat diegene die de pizza's maakt moet leren lezen. Door hem/haar moesten we weer een uur wachten omdat de bestelling totaal verkeerd was gemaakt. Heel erg jammer. Anders waren het 2x 5 sterren geweest

Benjamin
23 January 2023

Snelle bezorging, goed warm, prima portie!

Jordy
18 January 2023

Bestelling was wat later, verder alles top!

Sander
17 January 2023

Ik vind te weinig rode saus. Verder pizza lekker. Alleen een half uur te laat

Ray
17 January 2023
Dik
14 January 2023

Snel bezorgd Eten goed en warm

Kim
9 January 2023

Bezorging was super snel en vriendelijk. Pizzas en de dozen waren helemaal nat.. hebben de helft niet gegeten erg jammer! Vorige keer erg tevreden namelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dik van Dijk
8 January 2023

Snel en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wes
8 January 2023
Dik van Dijk
6 January 2023

Wederom konden we aan de buitenkant niet zien welk van de spareribs hot waren en welke honing .. de aardappels waren oke.

René
4 January 2023

goede kapsalon en vriendelijke bezorger

Kwbn
3 January 2023

We hebben nu een aantal keren besteld en vinden het heel goed. Goede smaken, goede porties en is lekker warm bij aankomst. Enige minpuntje is dat de bezorging wat lang kan duren maar het is het wachten waard!!

Dave
2 January 2023

Shoarma hard en aangebrand dit keer totaal niet in orde. Jammer

Wase
2 January 2023

Alles naar behoren

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Samantha
30 December 2022

Pizza Margherita zat geen tomatensaus op de burgerbwas echt zwart helemaal verbrand dit kan echt niet

Shamie
29 December 2022

Gewoon heel goed ..overal kan het beter vandaar 4 sterren...altijd netjes aan de telefoon en goede invulling aan de online bestelling...vaak bestelt eten altijd correct..en prijs en kwaliteit 👍👍👏👏

Vanity
26 December 2022

Super lekker gegeten! Top!

Peter
23 December 2022

Goed belegde pizza

Dik
23 December 2022

Prima snelle levering

Suus
21 December 2022

Het eten was heel erg lekker, alleen jammer dat het 1 uur en 45 minuten duurde voor het bezorgd werd. Begrijpelijk dat het druk is (werd gezegd aan de telefoon) maar ik kreeg een beetje de indruk dat ze onze bestelling vergeten waren.

Rasheda Ellis
19 December 2022

Te weinig pasta voor het prijs! Maar wel veel vlees.

John
18 December 2022

Eten was lekker en mooi optijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

sonja lunter
16 December 2022

de kruidenboter was te hard om te smeren

Kay
15 December 2022

Smaakte goed, leuke actie vaker doen!

Gerhard
13 December 2022

SUPER

Jan
13 December 2022

Complimenten

Dik van Dijk
11 December 2022

Snelle levering alleen waren de spareribs niet echt warm. Maar wel goed van smaak. Ps zet even op de verpakking wat er in zit hadden 2porties hot en honing besteld maar wisten niet wat waar in zat.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.F.
10 December 2022

Normaal gesproken altijd goede pizza's, maar niet meer. Bijna een uur te laat, en de pizza was ook nog voor de helft zwart aan de onderkant.. erg jammer

Henrike
8 December 2022

Pizza met cucuk, top top top!

Sandra Leijssenaar
6 December 2022

Heerlijk eten voor een goede prijs!

Munsterman
5 December 2022
Priscilla
5 December 2022

Toppertjes!

Annika
4 December 2022

1,5 uur gewacht op de bezorging Geen parmezaanse kaas geleverd bij de pasta. Hier had ik extra voor betaald. Pasta was ondergedompeld in olie. Hierdoor was het halverwege al niet meer eetbaar. Pizza en hamburger waren prima. Spareribs waren niet bijzonder.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerry bakker
4 December 2022

Ik schrijf telkens bij opmerkingen voor postcode en huisnummer in. Maar de bezorgers doen er niks op uit. Dan bellen ze weer en staan op een verkeerd adres dus het eten was weer lauw.

Richard
30 November 2022

Normaliter ervaren wij Italiana als zeer goed. Gisteren was het echter niet goed. Vlees (spareribs, shoarma) en het broodje waren hard.

sven lindeboom
24 November 2022
Carmen
22 November 2022

Eten was optijd en warm bezorgd. Het smaakte lekker!

Henrike
21 November 2022

In 1 woord heerlijk! Al meerdere keren de pasta met gamba's besteld ,echt heel lekker,goed warm en royale portie, aanrader!

Anoniem
17 November 2022

Lekkere shoarma. Vriendelijke bezorger zekers een aanrader!

A
6 November 2022
Gosia
2 November 2022

Goed eten. Snelle bezorging. Mogelijkheid om op verschillende manieren te betalen.

Biharie
29 October 2022

Gewoon top

GJ
23 October 2022

Pizza was lekker en de pizza werd lekker snel bezorgd. De doos was wel platgedrukt, stukjes ui plakten aan het deksel van de doos maar dat is een kwestie van inpakken denk ik. Goed gesmaakt.

René
22 October 2022

Regelmatig besteld hier en normaal altijd super goed alleen deze keer waren de 2 bestelde kapsalon helaas niet warm meer, hopelijk de volgende keer weer beter

Michel
20 October 2022

Eten was heerlijk en werd snel bezorg en was niet warm maar heet zoals het hoort gewoon top en goed 👍🏼

Jeroen
20 October 2022

Echt helemaal niks mis mee. Voor een ieder die nog twijfelt, gewoon doen en het zal je positief verrassen.

Pat
19 October 2022
Klàsgenoten
17 October 2022

Nogmaals gefeliciteerd 👍👍👍goede service 😀😀

Dik
15 October 2022

Smaak van spareribs zijn goed mag wel een beetje warmer.

Lizzy
15 October 2022

We hadden de 'Hot' pizza en de Lahmacun naturel met groentes, kaas en peper besteld. Het was allebei zeer goed! Ik raad u aan om zeker een keer bij Italiana te bestellen.

desire van voorst
9 October 2022

pizza heerlijk, bodem lekker krokant. Knoflooksaus mocht wat pittiger van smaak zijn..te romig en bij stokbr met kruidenboter was lekker..te weinig kruidenboter erbij geweest.

Lizzy
8 October 2022

Het is zeker de prijs waard! Alleen bij de scherpe knoflook spare ribs kon ik niet echt de knoflook of de scherpheid ervan proeven, maar het was alsnog best wel goed. Ik zou zeker weer een keer hier bestellen.

Jacobs
7 October 2022

Normaal gesproken altijd erg tevreden over kwaliteit en bezorging. Helaas waren de pizza's vandaag veel te lang in de oven geweest, ook twijfel ik of de mozzarella wel toe was gevoegd. Maar, een foutje moet kunnen en we gaan zien of de volgende bestelling wel weer goed is.

Michael
1 October 2022

Pizza was helaas helemaal afgekoeld maar smaakte wel. De pasta Pollo was super!

Bianca
1 October 2022

Was super !

Jeroen
1 October 2022
Kayleigh
30 September 2022

Duurde erg lang voor het bezorgd was. Eten was lekker, maar wel weinig brood gekregen.

Manuela
28 September 2022

Pizza smaakte goed. Snel bezorgd en via de website van Italiane besteld. Als dank gratis blikje drinken.

Emo
27 September 2022

Pasta is heerlijk

Mike
26 September 2022

Lekker en snel

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerry
25 September 2022
Pieterson
17 September 2022

Shoarma besteld. Super lekker gegeten. Mals vlees! Aanrader!

Laura & Bouwe
16 September 2022

Mijn tosti met kip was aangebrand. Erg jammer

René
13 September 2022
Jop
10 September 2022

Potverdikkie wat lekker!

Gourge
27 August 2022

Pizza was verbrandt

Sanny
26 August 2022

De beste spareribs ooit

Anne&Sandro
25 August 2022

De kids vonden de pizza.s heerlijk alleen de kapsalon vond ik veel te veel kaas op zitten waardoor ik het iets minder lekker vond kaas had de overhand

Jop
24 August 2022
Janny
23 August 2022

De pizza was super en de bezorging was snel en een vriendelijke bezorger

San
22 August 2022

Pasta was heerlijk, alleen is de bestelling meer dan een half uur later bezorgd zonder berichtje vanuit het restaurant.

Gerry bakker
20 August 2022

Was weer lekker

M
17 August 2022

Ik vroeg om sambal en kreeg een eigen gemaakte sausje had wel liever sambal of een verglijkbare sausje gehad want die sauzen zijn scherp en jullie eigen gemaakte saus niet maar voor de rest👍

Schurink
17 August 2022

Super goed eten, rijkelijk gevuld. Een aanrader!

Jeronimo
16 August 2022
A. Pieters
16 August 2022

Het eten smaakte prima, er was echter geen broodje bij het 'broodje Döner'.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Merel
13 August 2022

Bezorging op aangegeven tijd. Het eten was goed heet, lekker en meer dan voldoende. Enige minpuntje is dat de sla en komkommer niet vers waren, maar voor de rest top!

trudy mondria
13 August 2022

heerlijk gesmaakt goed warm lekker

M
13 August 2022
Remko
13 August 2022

Lekker, volle porties op tijd en goed warm !

Hb
12 August 2022

Top eten voor een goede prijs

P Kloppenburg
11 August 2022

Eten was lekker .maar bezorger moet niet zo ongeduldig zijn. Ik bedoel dat er mensen zijn die niet zo snel ter been zijn om de deur te openen . Verder bij mijn voordeur 1 ste etage was hij wel vriendelijk. Zal zeker nog wat weer bestellen

trudy mondria
8 August 2022

lekkeeerrrrrr

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cliff
7 August 2022
Angela
3 August 2022

Ik heb niet gekregen wat ik had besteld, en het vlees was ook koud. Het was helaas niet lekker.

Pascal
1 August 2022

Gewoon top op dit moment 1 van de beste pizzaria in enschede.Mijn complimenten.Ik bestel hier zeker vaker als de kwaliteit zo goed blijft. Ga zo door

Sridhar Sekar
1 August 2022

My food was not delivered properly, They brought the wrong order and I had to wait for another 30 mins to get the order which I placed. The delivery had to travel twice and that is not that great

Gerry
31 July 2022

Pizza s waren lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cynthia
31 July 2022

Het eten was heerlijk. Maar heb lang moeten wachten tot het bezorgd werd. Maar het wachten werd beloond met het heerlijke eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Milad
31 July 2022

De pizza was heel erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harold
30 July 2022

Prima En Lekker eten en volgens afspraak klaar

Gerry
30 July 2022

Het eten was super lekker. Dus we bestellen de volgende keer weer bij jullie.

Terhorst
29 July 2022

Super lekkere Pasta gegeten! Het was perfect! Zeker voor herhaling vatbaar!

KC
27 July 2022
Bianca
24 July 2022
Pit
24 July 2022
Michael
23 July 2022
KC
20 July 2022

Pizza's zijn heel erg lekker. Ook de pasta's. Zeker voor herhaling vatbaar

Amar
19 July 2022

Erg lekker . De kapsalon heeft eeg goed gesmaakt

B beast
18 July 2022

Vorige bestelling ging er iets mis. Bij deze bestelling is dat rechtgetrokken. Weer een top pizza en ze komen afspraken na! Mijn complimenten!

Sophie
17 July 2022

Was heerlijk en kwam niks te kort. Heel fijn.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mwrco
16 July 2022

Super eten snel bezorgd ga zo door jongens

trudy mondria
15 July 2022

het was erg lekker goed verzorgd en snel bezorgd

B beast
14 July 2022

Pizza was weer lekker! Iets later dan verwacht maar ondanks dat goeie pizza en dit keer was hij rijker belegd! En een vriendelijke bezorger!

Melanie
14 July 2022

Helaas misde ik de extra saus die ik er bij had besteld.

B beast
14 July 2022

Pizza mag iets rijker belegd worden maar voorderest top elke keer weer!

valentina
8 July 2022

the employees are really nice🥰🥰

AJ
7 July 2022

Was lekker + grote porties! Ik ging afhalen, en ze waren heel vriendelijk :) zeker voor herhaling vatbaar

Ronald
3 July 2022
Bianca
3 July 2022

Het eten was super lekker .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Toon
3 July 2022

Heerlijke hot burger erg lekker

Michael
2 July 2022
Daisy
30 June 2022

De kapsalon werd snel en erg warm geleverd! Alleen jammer dat ze de sla waren vergeten op de kapsalon en ze op de bel drukte, terwijl ik had gevraagd in opmerkingen of ze op de poort wouden kloppen. Vorige week pizza's besteld deze waren ook erg goed en zeer rijkelijk en vers belegd.

Nawar
28 June 2022
Michael
27 June 2022

Super pizzas net als de vorige keer. De dozen waren alleen helemaal in elkaar gedrukt waardoor de pizzas aan de deksel plakte. Maar smaak was weer super

Richard
26 June 2022

Schotel was lekker en snel bezorgd!

Amar
24 June 2022

Lekker goede smaak

Anoniem
24 June 2022
Michael
20 June 2022

De pizzas beter gevuld dan andere plekken, de pizzas groter, grote bak saus en drinken er gratis bij. En de smaak was ook supergoed. Vaste klant erbij!

Britt
19 June 2022

Het eten was prima! Gigantische porties, en zeker voor wat je betaalt. Ik werd netjes gebeld om mijn iet wat bijzondere bestelling te controleren.

Kay
17 June 2022

Lekkere korst, goed belegd en snelle service. Nu 3x besteld en niet teleurgesteld!

Roanne
6 June 2022

Duurde iets langer maar het eten was super lekker!

Marcel
6 June 2022

Heerlijke pizza's en kapsalon was top. Wachttijd was wel lang, maar met regen op 1e pinksterdag was het eigenlijk weel voorspelbaar 😉

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Matilda Daoud
5 June 2022
M
5 June 2022

Goed eten en betaalbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

San
4 June 2022

Perfect!!

Henri
4 June 2022

Italiaanse kapsalon was erg lekker, alleen jammer dat erbij het stokbrood kruidenboter geen kruidenboter zat , en de bezorgtijd van meer dan een uur vind ik ook erg lang

Anoniem
2 June 2022
Marcel
1 June 2022
Geja Fy
29 May 2022

Was weer heerlijk

Geja Fy
26 May 2022

Het was heerlijk, lekkere grote hamburgers ( menu) en de kapsalon was ook lekker. Een echte aanrader Italiana aan de Elferinksweg in Enschede.

Anonymous
26 May 2022

De pizza en shoarma was nog beter dan de vorige keer! Lekker vers!

Anonymous
23 May 2022

Goede service. Lekkere pizza en de doner smaakt ook ontzettend lekker. Als er een fout word gemaakt word dit ook meteen opgelost.

Stephanie
21 May 2022

Super eten vers en snel bezorgd echt top aanrader voor iedereen

Annette
19 May 2022

Prima eten. Smakelijk en goede kwaliteit. Vervelend dat de bezorger een ongelukje kreeg, dat gelukkig wel goed afliep. Wel is de bestelling opnieuw gemaakt maar helaas klopte die niet meer. Patat ipv gebakken aardappels. De extra kaas zat niet op de schotel, 1pita broodje te kort, salade die niet besteld was en alle sausjes ontbraken Dus gebeld, en er werd beloofd dat dat bij de volgende bestelling wordt goed gemaakt. We vertrouwen erop.

Anniek
15 May 2022

Super vriendelijk!!! Snelle bezorging op een (bijna) onmogelijke plek ;)! Pizza salami is erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.